Pimmies pampertaarten en snoeptaarten, steeds een verassend origineel geboortegeschenk

Hey, ik ben Debby!

Ik ben Debby, het gezicht achter de webshop van pimmies. Als je in contact komt met pimmies dan ga je hoogstwaarschijnlijk met mij in contact staan. Samen met mijn vriend Jurgen, grafisch ontwerper en webdesigner, besloten we om een webshop op te starten met originele geboortegeschenken zijnde pampertaarten en snoeptaarten. Alle pampertaarten en snoeptaarten heb ik zelf gemaakt, hopelijk vind jij ze ook tof.

Heb je een specifieke vraag omtrent een bepaald product: neem gerust contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik help je graag verder.

Origineel geboortegeschenk

Pimmies is een internetwinkel die zich specialiseert in het aanbieden van een origineel geboortegeschenk zijnde pampertaarten en snoeptaarten. Wij zoeken steeds producten die vernieuwend zijn op gebied van afwerking, vormgeving, kwaliteit en originaliteit.

Via onze webshop www.pimmies.be kunnen onze bezoekers op een aangename, transparante en veilige manier hun aankopen te doen, en op een overzichtelijke manier de behandeling en verzending van hun order opvolgen tot bij de levering. Wij houden u tot op het moment van de levering volledig op de hoogte van de status van uw bestelling.

Wij leveren zowel in België als Nederland en via onze webshop kan u veilig en makkelijk online betalen via verschillende betaalmethoden. Ook kan u bestellingen afhalen bij pimmies.

Openingsuren

Wilt u graag langskomen en ons assortiment bekijken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze openingsuren zijn steeds op afspraak.

Op zoek naar een origineel geboortegeschenk?

Ontdek ons assortiment aan pampertaarten en snoeptaarten.
Een pampertaart is een gegarandeerd origineel geboortegeschenk.