Betalingsmogelijkheden

Veiligheid en betrouwbaarheid van het bestel- en betaalproces vinden wij heel belangrijk.
Je kan er dus vanuit gaan dat alle betalingen veilig en betrouwbaar door ons verwerkt zullen worden.

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
  • Bancontact / Mister Cash
  • Visa/MasterCard
  • iDEAL 
  • PayPal
  • Overschrijving op onze rekening

Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact / Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Belgische internetbetalingen worden gedaan met Bancontact / Mister Cash. 

Visa / MasterCard

Visa / MasterCard wordt gepromoot als de ideale breed aanvaarde kredietkaart waarmee je wereldwijd en online makkelijk en veilig kan betalen.

iDEAL

Nederlandse klanten kunnen met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk de online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING/Postbank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen.

PayPal

Bij PayPal kunnen consumenten geheel gratis en vrijblijvend een rekening openen. Vervolgens kun je met gebruik van een bankoverschrijving of een creditcard geld storten op je rekening. Daarna kun je met je account in onze webshop betalen.

Overschrijving op onze rekening

Bij een overschrijving maak je het totaalbedrag zelf over naar onze rekening. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt je hier per e-mail van op de hoogte gebracht en zullen wij je bestelling versturen. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.

Onze bankgegevens voor overschrijving:

Debby Kockx
Menenstraat 260
8980 Geluveld
IBAN: BE65 7380 4073 7796
BIC: KREDBEBB
Gebruik het ordernummer als omschrijving.