Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen op deze website?

Jouw bestelling van onze pampertaarten en snoeptaarten kan je op het einde van het afrekenproces veilig en makkelijk online betalen.
Meer info over onze betaalmethoden vind je hier.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Dat hangt af van naar welk land de bestelling gestuurd moet worden alsook van het totale gewicht van de pampertaart of snoeptaart.
Meer info over onze verzendingskosten en levertijden vind je hier.

Wat is een pampertaart en is dat een origineel geboortegeschenk?

Een pampertaart is een origineel geboortegeschenk om cadeau te doen aan kersverse ouders. Een lekker origineel geboortegeschenk en bovendien 100% handgemaakt door ons. Pampertaarten worden opgebouwd met verschillende kinder- en baby artikelen zoals pampers, slabbetjes, fopspenen, flesjes, flessenborstel, dekentjes,.. Alle verwerkte artikelen kunnen gebruikt worden voor en door de baby! Tevens wordt het voor de ouders een spannende zoektocht van wat ze allemaal vinden bij het ontleden van dit origineel geboortegeschenk.

Welke pampers worden gebruikt voor de pampertaarten?

Wij gebruiken enkel de echte pampers met nummer 3 voor al onze pampertaarten.

Is er geschenkverpakking inbegrepen voor de pampertaarten en snoeptaarten?

Dit hangt af van het model van de pampertaart. Meestal worden alle pampertaarten reeds ingepakt in een mooi doorzichtige geschenkverpakking. Echter zijn er een paar pampertaarten waarvoor bij elke bestelling doorzichtig geschenkpapier en een lintje wordt bijgevoegd zodat je de pampertaart zelf kan inpakken, dit omdat de geschenkverpakking van de pampertaart anders tijdens vervoer zou beschadigd worden wegens de vorm van de pampertaart.
Snoeptaarten worden reeds door ons ingepakt in doorzichtig geschenkpapier.

Kan ik mijn bestelling bij jullie afhalen?

Jazeker, tijdens het bestelproces kan je kiezen om je bestelling af te halen. Nadat uw betaling is ontvangen op onze rekening wordt je per e-mail op de hoogte gesteld wanneer jouw bestelling klaar ligt voor afhaling. Wilt u graag langskomen om ons assortiment pampertaarten en snoeptaarten te bekijken of een bestelling af te halen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze openingsuren zijn steeds op afspraak.